Adea Albania | Rreth Nesh
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Rreth Nesh

a

Misioni Yne

Në një botë komplekse, ADEA ka një mision të thjeshtë: Të përmirësojë jetet e njerëzve nëpërmjet produkteve cilësore. Ne besojmë se gjithkush duhet të ketë mundësinë të marrë produkte cilësore, pavarësisht mundësive të tyre apo fushës ku do të përdoret produkti. Kjo përcakton vlerat tona si kompani dhe karakterizon mënyrën se si punojmë për përafrimin e produktit në treg.

Përse Adea?

ADEA është e angazhuar të veprojë në mënyrë të përgjegjshme, duke ruajtur integritet dhe siguruar tranparencë në çdo segment të punës së saj. Politikat tona reflektojnë aspiratat tona për përafrimin e çështjeve që jane të rendesishme për ADEA dhe shoqërinë. Ato udhëzojnë praktikat tona tregtare, sjelljen dhe vendimet tona, pavarësisht vendit ku ne operojmë.

a