Adea Albania | Your Quality Products
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
a

Misioni ynë është investimi për ndërtimin e marrëdhënieve me klientët tanë dhe ofrimi i mundësive për të ndjekur metodat më bashkëkohore përmes hapave të tekonlogjisë së fundit.

Telefononi

+355 69 20 58 447
a

Vizioni ynë është ofrimi i shërbimit duke përmbushur kërkesat e klientëve dhe partnerëve, nëpërmjet garancisë dhe sigurisë maksimale të produkteve tona.

Telefononi

+355 69 20 58 447
a

Cilësitë tona dalluese janë trajtimi i klientëve me besim dhe respekt. Cilësitë tona rriten vazhdimisht përmes krijimtarisë dhe inovacionit, duke ndihmuar zhvillimin me etikë dhe integritet të marrdhënieve me të gjithë klientët tanë.

Telefononi

+355 69 20 58 447
qode-eliptic-slider

Kush Jemi

Në një botë komplekse, ADEA ka një mision të thjeshtë: Të përmirësojë jetet e njerëzve nëpërmjet produkteve cilësore. Ne besojmë se gjithkush duhet të ketë mundësinë të marrë produkte cilësore, pavarësisht mundësive të tyre apo fushës ku do të përdoret produkti. Kjo përcakton vlerat tona si kompani dhe karakterizon mënyrën se si punojmë për përafrimin e produktit në treg.

qode-eliptic-slider

Përse Adea?

ADEA është e angazhuar të veprojë në mënyrë të përgjegjshme, duke ruajtur integritet dhe siguruar tranparencë në çdo segment të punës së saj. Politikat tona reflektojnë aspiratat tona për përafrimin e çështjeve që jane të rendesishme për ADEA dhe shoqërinë. Ato udhëzojnë praktikat tona tregtare, sjelljen dhe vendimet tona, pavarësisht vendit ku ne operojmë.

Shërbimet Tona

Njihuni me disa nga shërbimet tona

Kërkim

Import

Marketing

Shpërndarje

Aspirata, qasja dhe angazhimet tona në lidhje me Diversitetin dhe Gjithëpërfshirjen

a
Respekt për të gjithë

Ne punojme me respekt për çdo individ dhe ruajmë dinjitetin e çdokujt me të cilin ndërveprojmë. Ne nuk tolerojmë në asnjë rast asnjë formë të diskriminimit, ngacmimit, hakmarrjes, frikësimit, poshtërimit, trajtimit të padrejtë, dhunës ose sjelljes së padenjë. Shpresojmë që çdokush që është pjesë e ADEA të ndihet krenar, i respektuar dhe i vlerësuar çdo ditë që vjen në punë.

Barazia gjinore

Ne promovojmë një organizatë që mirëpret të gjitha gjinitë në çdo nivel, nga Bordi Drejtues dhe Asambleja e Përgjithshme, deri tek pozicionet e tjera. Ne mbështesim fuqishëm punësimin, zhvillimin dhe promovimin e femrave, duke bërë të mundur programe zhvillimi dhe drejtimi. Aspirata jonë është që të kemi një barazi gjinore në të gjitha nivelet e organizatës.

Gjithëpërfshirja

Ne besojmë se një kulturë gjithëpërfshirëse është thelbësore për të lejuar ADEA dhe komunitetet tona të korrin përfitimet e diversitetit tonë kolektiv. Ne synojmë që secili punonjës të njohë progamet tona gjithëpërfshirëse dhe të ndërmarrë dhe promovojë veprime pozitive.

Partnerët Tanë

ADEA, si një kompani me ide të qarta për pozicionin që duhet të ketë në tregun shqiptar, është një bashkëpunëtor krenar i:
qode-np-item
British School of Tirana
qode-np-item
NET-SFS Kreston, Albania
qode-np-item
VitaVix Ltd, Tiranë
qode-np-item
Farmaci 24H, Shkodër
qode-np-item
Farmacia Jote, Tiranë
qode-np-item
Laboratori Intermedicus, Shkodër
qode-np-item
Klinika Dentare “Uejsi Dent”, Tiranë
qode-np-item
Klinika Dentare “Skënder Saliaga”, Tiranë
qode-np-item
Bar-Restorant “Manifatura”, Shkodër